Хепънинг по повод Деня на Европа

09.05.2015
Сподели тази новина

По повод Деня на Европа на 9 май от 16.00 часа в Южния парк Комисията за защита на потребителите (КЗП) и Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧ) към МОН организират хепънинг под мотото: „2015 - Европейска година на развитието”.

Събитието открива вицепремиерът по европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева, а домакини са председателят на КЗП Димитър Маргаритов, директорът на Европейския потребителски център - България Игнат Арсенов и ЦРЧ.

 

Заедно с хепънинга се провежда и изложение с щандове на европейските информационни мрежи, на които да се демонстрират възможностите за работа, обучение, обмен на информация и потребителските права в рамките на ЕС. Организаторите са предвидили томболи с награди за посетителите.


Съорганизатори на събитието са ЕПЦ – България, Информационният център „Европа Директно” – София, Програма „Еразъм+“, Националният Европас център, eTwinning България, Националният Еврогайдънс център, EURES.


В концертната програма са включени участия на Орлин Дочев и групите RUDI, DULI MUDEN & KUKUSHEFF, LITER JACK, BOBO VAKLINOV, КАСКАТА, LEXUS, POALINA, PIPPI ROLLIN, TOTO и T.H.A.