КЗП и Центърът за развитие на човешките ресурси организират хепънинг в Южния парк по повод Деня на Европа

08.05.2015
Сподели тази новина

Утре, 9 май (събота), от 16.00 часа Комисията за защита на потребителите (КЗП) и Центърът за развитие на човешките ресурси към МОН организират хепънинг в Южния парк по повод Деня на Европа. Събитието е под мотото: „2015 - Европейска година на развитието”. Хепънингът ще бъде открит от вицепремиера по европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева, а домакини са председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов, директорът на Европейския потребителски център - България Игнат Арсенов, както и Центърът за развитие на човешките ресурси.

Заедно с хепънинга ще се проведе и изложение с информационни щандове на европейските информационни мрежи, на които ще бъдат демонстрирани възможностите за работа, обучение, обмен на информация и потребителските права в рамките на ЕС. Организаторите са предвидили томболи с награди за посетителите.

Съорганизатори на хепънинга са Европейският потребителски център – България, Информационният център „Европа Директно” – София, Програма „Еразъм+“, Националният Европас център, eTwinning България, Националният Еврогайдънс център, EURES.

В концертната програма са включени участия на Орлин Дочев и групите RUDI, DULI MUDEN & KUKUSHEFF, LITER JACK, BOBO VAKLINOV, КАСКАТА, LEXUS, POALINA, PIPPI ROLLIN, TOTO и T.H.A.

Началото на събитието е от 16.00 ч. в Южния парк, през входа откъм кръстовището на булевардите „Гоце Делчев“ и „Петко Ю. Тодоров“.