„Декатлон България” предприема доброволни мерки във връзка с установена опасност при използване на електрическа тротинетка за възрастни REVOLT R

24.09.2020
Сподели тази новина

 „Декатлон България” предприема доброволни мерки във връзка с установена опасност при използване на електрическа тротинетка за възрастни REVOLT R

 

 В Комисията за защита на потребителите (КЗП) е постъпила информация от „Декатлон България” ЕООД относно установена опасност при използване на електрическа тротинетка REVOLT R, артикулен номер: 2639014.

                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

В рамките на процедурите за контрол на качеството екипите на „Revoe“ са установили дефект в тръбите на някои кормила. Тръбата на кормилото може да се счупи, което представлява потенциална опасност от падане по време на употреба.

„Декатлон България” ЕООД приканва своите клиенти, които вече са закупили електрическата тротинетка в периода между 01.06.2019г. и 17.08.2020г., да преустановят използването й и възможно най-бързо да посетят магазин Декатлон с продукта, за да бъде извършена поправка. Потребителите могат да поискат също и възстановяване цената на стоката към момента на нейното закупуване.

Центърът за връзка с клиенти е на Ваше разположение, за да отговори на въпросите Ви  на телефон 02 902 10 70 от понеделник до неделя от 09:00 до 18:00 часа.